Прeзидeнт ледь cтримyвaв eмoцiї: Пoгляньтe на яку пiдлicть пiшлa “Пeрeсyвнa кoмaндa Пoрoшeнкa”, зa гpoшi роблять вcе?

Президенту України Володимиру Зеленському при вході в приміщення Тернопільської облдержадміністрації влаштували “коридор” супроводжуючи його появу відповідними вигуками.

Не кращими були і проводи. Голову держави обступили дещо агресивні молодики, заставляючи його відповідати на питання «Чий Крим?», «Чий Донбас?», а також, як будуть покарані депутати зі «Слуги народу», які у Верховній Раді освистали під час виступу бійця-добровольця АТО Яну Зінкевич, а також кричали їй «Ганьба!».

Зеленський запевнив, що з політичною орієнтацією у нього все гаразд, і Крим та Донбас для нього – це Ураїна.

«А щодо вигуків, то потрібно буде як слід вивчити це питання. Я вважаю, що не можна у Верховній Раді кричати «Ганьба!». Я коли сьогодні заходив, внизу мені теж кричали «Ганьба!». Я ж не нижчий за народного депутата, це неправильно таке кричати. Мені так здається. Щодо Яни – я розберуся, що там було, бо я не бачив. Може депутати не до неї кричали»,

– сказав Володимир Зеленський.

Врешті після не надто теплого прийому президент не поїхав оглядати «Водну арену», як було заплановано, а одразу подався в аеропорт і відлетів з Тернополя.

Додамо, що українці вкрай негативно відреагували на таку зустріч президента. Більшість коментаторів скандального відео, пишуть, що президент не заслужив подібного прийому.

“Проплачені негідники! Це пересувна команда Порошенка! Вкрав купу грошей і купує акції активістів. Дивитися противно як низько впали ці люди! Закрити Порошенка і стане тихо. Зеленському зараз дуже тяжко. Йому потрібна наша підтримка, а вони його пригнічують, Якщо не хочете допомогти нашому ПРЕЗИДЕНТУ —- так не заважайте йому піднімати країну продажні, Хамлюки! Він намагається з усіх сил. Коли ж припинять гавкати за гроші?! Продаються за гроші….А за скільки ж цiкаво сьогоднi продали кохану Україну, – пишуть розлючені коментатори.

Читайте також  Історичне рішення прийнято! Конституційний суд обрав нового голову – ЗМІ

Додамо, що блогер Михайло Шнайдер у соціальній мережі Facebook закликає усіх небайдужих українців підтримати президента України Володимира Зеленського у всіх його починаннях.

Шнайдер вважає, що президенту зараз дуже важко. Він написав, що для Володимира Олександровича війна на Донбасі – це особиста трагедія. І коли надходять новини про те, що помер ще один український боєць, для нього це велика втрата.

Блогер вважає, що Зеленський хоче зупинити війну, що він ніколи не зрадить Україну, не здасть інтереси нашої держави.

Користувачі мережі відреагували на заклик Шнайдера підтримати Зеленського в скрутну хвилину, висловили йому вдячність і побажади успіхів у всіх починаннях.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -