Українці ледь не зірвали секретну зустріч “Слуг народу”: що сталося

Як відомо, у понеділок, 28 жовтня, відбулося закрита зустріч народних депутатів від фракції “Слуга народу” на чолі із самим президентом України Володимиром Зеленським, пише “Обозреватель”.

Як відзначається, захід проходив у конгресно-виставковому центрі “Парковий”, де ще до приїзду глави держави, почали пікетувати підприємців. Прихильники ФОП прийшли з плакатами і вимагали захистити їхні права.

Вже пізніше прибув і сам Зеленський, прем’єр-міністр Олексій Гончарук, голова Офісу президента Андрій Богдан і його заступник Сергій Трофімов, а також глава парламентської фракції Давид Арахамія.

Щоправда, хоча зустріч й була закрита, але все ж дещо вдалося дізнатися. Так, нардепи підняли питання фінансового характеру: обговорювалися субвенції та виділення коштів на відновлення доріг на Донбасі.

Руслана Рябошапки. Нардеп Антон Поляков розповів про конфлікт з одним із його колег, який нібито замовив його кримінальному авторитету.

Зокрема, виправдали нардепа В’ячеслава Медяника, який попався на переписці, в якій нібито “вирішував” справи з прокурорами. Однак, він пройшов поліграф, і питання було закрите.

Не стали також позбавляти мандатів і нардепів, яких зловили на кнопкодавстві.

Як підкреслюється, у політичній силі і досі зберігається монобільшість та немає розколу, про який говорять ЗМІ. Зауважили, що деякі “слуги народу” навмисно розхитують ситуацію і хочуть пропіаритися на скандалах.

 

 

Читайте також  "За чий рахунок бенкет?" Українців розлютила "група підтримки" Зеленського в Давосі

Шукайте деталі в групі Facebook


-