“Дуже зворушливо”: Зеленський зробив унікальний подарунок на весілля відомому українцеві. Такого президент ще не робив

Український військовий моряк Віктор Беспальченко, що був визволений з російського полону та його друга половина Тетяна, які 26 червня цього року зареєстрували шлюб у московському СІЗО “Лефортово”, відзначають 26 жовтня своє весілля на Херсонщині.

 

Церемонія весілля відбулася у виноробному господарстві князя П.М. Трубецького. Саме тут молоді люди ступили на весільний рушник.

«Ми дуже раді, щасливі, це довгожданий день, ви ж знаєте, за яких обставин ми розписалися. Сьогодні це справжнє свято для нас, щастя бути тут, щастя, що Віктор і всі моряки вдома», – розповіла журналістам, які були присутні на церемонії, Тетяна.

Вона каже, що у “Лефортово” для них одруження було ще й приводом побачитися, адже за час, поки моряки були у полоні, рідні не могли їх відвідувати та спілкуватися. «Це були щасливі моменти, коли ми могли один одного обійняти, поцілувати, тоді це був, звісно, символічний день для нас. А сьогодні особливий день, бо ми серед наших друзів, рідних. Це вже інша атмосфера», – ділиться Тетяна.

«Вона найкраща», – каже Віктор про дружину. «Віктор у мене – герой, він чоловік моєї мрії», – відповідає Тетяна.

Володимир Зеленський вирішив влаштувати нареченим сюрприз і записав для них відеозвернення. Він привітав Віктора та Тетяну з одним з головних свят в їх житті і побажав їм багато дітей.

“«Щоб ви їх любили і виховали справжніми людьми, якими ви є. Дуже радий за вас. Нехай Бог вам допомагає”, – говорить президент у відеозверненні.

Тетяна і Віктор разом шостий рік. Познайомились у Криму, де Віктор Беспальченко служив. Це було кохання з першого погляду.

Освідчився Віктор ще перед полоном. Каже, хотів, щоб все було гарно. «Як моряк хотів все зробити на катері, у морі. Усе підготував. Але в неї не вийшло з роботи відпроситися – я ж не хотів відкривати «всі карти», вона відповіла, що не виходить. Я все відмінив і вдома накрив стіл, запалив свічки, взяв квіти і освідчився», – згадує моряк.

Читайте також  “Присилав їй фото, зроблені коханкою”: Екс-дружина Павліка розповіла приголомшливу правду про співака. Постійні зради

Весілля планували на квітень 2019 року.

Коли Віктор потрапив у полон, у січні вони поспілкувалися у залі суду і вирішили, що у любові немає бути перешкод. Кажуть, що через те, що довелося пройти, стали лише міцніше кохати один одного.

Віктор і далі планує продовжувати службу, а жити молода родина буде в Одесі. У найближчих планах – облаштувати квартиру.

На весілля запрошували моряків, які були у полоні разом з Віктором, з різних причин приїхати змогли не всі, кажуть Тетяна та Віктор.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -