Притула обурений «порядками» в церкві і знає, чому молодь туди не ходе

Притула пояснив, чому сучасна молодь не ходить до церкви.
За словами шоумена Сергія Притули, приходиш в церкву до сповіді, а замість цього потрапляєш на “кастинг правильності перебування у храмі”.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Притула додав, що тиждень тому був на сповіді і отримав там багато “порад” від парафіян церкви.:

Не встиг зайти до церкви, як одразу отримав від доброї парафіянки пораду, яку ікону потрібно піти поцілувати. “Тут же!” (с)
Лесь П.

Подякував за пораду. Після сповіді, став в чергу до причастя. Попереду мене людей 20. Стою, щось своє думаю, хор слухаю. Підходить жінка, років +/- 40: “Складіть руки на грудях”! Подякував за увагу.

Та на цьому не закінчилось, і поки Сергій потрапив після сповіді до причастя, ще встиг отримав низку своєрідних порад:

Після причастя вирішив не стояти в гурті людей, які вишикувались за проскурками, а відійти вглиб церкви, щоб там дочекатись, коли треба буде піти “під чашу”. Ступив два кроки, якась бабця ловить за руку: “Кууууди?!!! А під чашу?!”

За словами відомого ведучого, у свої 35-ть він у церкві був наймолодшим. Людей віком від 15 до 25 років не було взагалі. На його думку, така ситуація з відсутністю молоді у церкві через “місцевих порадниць”:

Подумав про те, що саме завдяки ось таким “порадницям” наша молодь йде куди завгодно: в іншу віру, в атеїсти, в секти і так далі, тільки не в церкву. Бо ти йдеш до Бога, а потрапляєш на “кастинг правильності перебування в храмі”. Так нагнівався, що треба знову йти сповідатись.

Читайте також  Зірковий галичанин Сергій Притула показав, як в депо проходять зйомки другого сезону “Вар’яти-шоу” (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -