“Таке вже було 78 років тому”: у Зеленського розповіли, що чекає на Путіна

У вівторок, 18 жовтня, на Україну знову було здійснено масований ракетний наліт, внаслідок чого було пошкоджено інфраструктуру

Ранок вівторок 18 жовтня вкотре підвищив градус ненависті між українцями та росіянами. У той час, як перші борються за свою незалежність, другі хочуть стерти всю Україну з лиця землі.

Ракетні удари припали переважно на інфраструктурні об’єкти. Так, частина Києва залишилася без світла, у Дніпрі також пролунала серія вибухів, а мешканці Житомира залишилися без води та електрики.

У Кремлі розраховують залякати цими ракетними ударами українців, залишити без світла та тепла. І це означає, що вище керівництво РФ перебуває в агонії, як це вже було 78 років тому.

Про це передає ТСН, посилаючись на заяву керівника Офісу президента України Андрія Єрмака.

“Терористи з Росії продовжують наївні спроби нас зламати та залякати. Вони думають, що досягнуть мети заморозити українців, залишити нас без світла та тепла. Наївно, тому що невдахи та труси не можуть зламати націю сильних людей”,- уточнив Єрмак.

При цьому чиновник зазначив, що Росії не вдасться уникнути розплати в тому чи іншому вигляді, і розвал її державності є неминучим.

“78 років тому дехто теж намагався діяти за схожим сценарієм- це була агонія, така ж, як зараз у Росії. Що було далі – всі пам’ятають. Що буде далі з РФ- вже зрозуміло теж”,- підсумував глава ВП.

 

Читайте також  Цинізму немає межі: у Росії озвучили нові "умови припинення війни"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело