Полякова кардинально змінила імідж заради “Танців з зірками”: з таким кольором волосся її ще не бачили

Відома українська співачка і ведуча Оля Полякова здивувала своїх фанатів екстравагантним фото.

Вона ними поділилася на своїй сторінці в Instagram. Варто відзначити, що Оля Полякова веде досить активну концертну діяльність, але при цьому завжди встигає взяти участь в різних проектах.

Цього разу вона стала провідною в новому випуску шоу “Танці з зірками” і звичайно не забула про це повідомити своїм фанатам.

“Улюблені мої, сьогодні зустрічаємося на зоряному балконі @ tanci1plus1, ефір обіцяє бути ще більш гарячим! Ставте нагадування, о 21:00 починаємо!”, – написала співачка.

Варто відзначити, що образ, в якому вона буде зустрічати танцюристів на балконі дуже яскравий і екстравагантний. Як багато хто відзначив, він якраз повністю витриманий в образі артистки.

Оля Полякова на цей раз постала перед фанатами з короткою стрижкою каре і волоссям світло-бузкового відтінку. При цьому на голову артистка приміряла корону з написом “26 жовтня”. Плаття було підібрано в тон до образу.

Фанати не залишилися байдужі до такого знімка співачки і залишили десятки позитивних коментарів під ним.

“Оля як завжди оригінально підійшла до питання проведення Танців з зіркамі, пали!!! жду фото з Тіна4кой, пАдружкі, кая ви красива образ, Таке не можна пропустити!!!! Олечка завжди дивимося програми з Вашою участю всією сім’єю!!! ♥ ️Буду дивитися, Нарешті дочекалася вас, Обов’язково подівлюся “, – написали захоплені фанати.

 


Читайте також  Оля Полякова поставила на місце рівненських «активістів»: «Боятися кокошника – це параноя»

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -