З опухлими від сліз очима: Слава Камінських раптово звернулася до шанувальників. Важко переживає

Слава дуже переживає розставання з чоловіком

Їх називали однією з найкрасивіших і міцних пар українського шоу-бізнесу, у них народилися прекрасні діти – син Леон і дочка Лаура. Але виявилося, що не все так райдужно в родині Камінських.

Судячи з мікроблогу зірки в Instagram, їй ніколи сумувати з приводу невдач в особистому житті: вона подорожує, займається творчістю і проводить час з дітьми. Але, як виявилося, це всього лише маска.

Так, в новому пості зірка “НеАнгелів” налякала шанувальників заплаканим видом і опублікувала в мережі довгий пост, в якому розповіла про головну проблему в стосунки між чоловіком і жінкою.

“Дуже часто на початку відносин ми робимо одну і ту ж помилку. Ми ще не “пощупали”, не “доторкнулись”, ще не знаємо, хто реально перед нами, але ми вже собі намалювали, сформували якийсь ідеальний образ і навіть йому слідуємо. Ось тільки інша людина не знає про ваш спосіб, і вона дотримується свого образу “, – пише Слава Камінська, можливо натякаючи на свій досвід, так як зі своїм екс-чоловіком співачка зовсім небагато зустрічалася і відразу ж пішла під вінець.

Ну і звичайно ж не обійшлося без ради.

“Конфлікт виникає тоді, коли ми намагаємося притягнути за вуха те, чого немає в цій людині. Ми придумуємо щось про нього і за” це “виходимо заміж або одружуємося. За портрет, свою ілюзію, але ніяк не за цього чоловіка або жінку, не за того, хто справді є за цією картинкою. А потім рік-два і ми починаємо намагатися заштовхати той живий об’єкт в свої рамки, і не виходить. З цього починаються багато конфліктів. Спробуйте з самого початку дізнаватися новий світ замість того, щоб створювати ілюзію“, – написала навчена досвідом знаменитість.

Читайте також  Скандал на День Незалежності: "Бумбокс" та "Океан Ельзи" заявили, що їхні пісні використовували без дозволу

Шанувальники артисти не залишили без уваги емоційний пост Слави.

“Все вірно, ілюзія переважає, самі створюємо, а потім страждаємо”, “Як кажуть, щоб не розчаровуватися – не потрібно зачаровуватися”, – підтримали в коментарях співачку її шанувальники.

Шукайте деталі в групі Facebook