Словами не передати страждання: на Тернопільщині онук жорстоко познущався з власної бабусі

Словами не передати страждання: на Тернопільщині онук жорстоко познущався з власної бабусі

Днями у Зборівському районному суді прозвучав вирок молодикові, який жорстоко побив свою стареньку бабцю.

Суд призначив домашньому тирану 2 роки позбавлення волі. Та, зважаючи на палкі запевнення виправитись і допомагати старенькій, керуючись ст.75 КК України, призначив випробування і встановив один рік іспитового строку, пише Номер один.

Словами не передати страждання немічної пенсіонерки: поки була молодшою та повною сили, як могла, вона тішила й пестила онука, економила на собі, щоби на скромну зарплату, а згодом – пенсію купити малому цукерки, іграшки, модний мобільний телефон. Однак хлопцеві все було мало, і він вимагав усе більше. Зрештою, саме через заздрість він став на кримінальну стежку, а згодом потрапив за ґрати.

Відбувши покарання, повернувся додому, точніше, до старенької бабці. Однак чолов’яга й не думав виправлятись, а просто тероризував стареньку, відбираючи в неї чи не всю пенсію. От і в середині січня ц.р. почав вимагати у бабці гроші. Пенсіонерка не стерпіла й категорично відмовила, зауваживши: «Я все життя тяжко працювала, щоби на схилі літ мати копійчину. Тобі потрібні гроші? От піди і зароби!»

У відповідь розлючений онук почав обзивати стареньку, а потім щосили вдарив кулачищем у живіт, одним махом зламавши п’ять ребер. Коли бабуся зігнулася від болю, продовжував бити у груди, по плечах. Відтак ще й зламав їй ключицю. Не відомо, чим би закінчилось жахливе побиття, якби на крики не прибігли сусіди. Вони й викликали карету швидкої допомоги та поліцію.

За фактом умисного заподіяння тілесного ушкодження середньої тяжкості (ст. 122 КК України) правоохоронці порушили кримінальне провадження.

Читайте також  Бабусі, які піклуються про онуків, живуть на 10 років довше. Дослідження

У суді молодик повністю визнав свою провину та обіцяв виправитись і допомагати бібці. Тим більше, що тепер старенькій не під силу навіть проста хатня робота.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело