Надя Дорофєєва сильно постраждала через невдалий трюк

Українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала фото наслідків невдалого трюку на репетиції.


Співачка Надя Дорофєєва – справжня ікона стилю для сучасної молоді з України. У неї майже чотири з половиною мільйона передплатників у Instagram, свій магазин корейської одягу So DoDo, відеоблог і, звичайно ж, успішна музична кар’єра в групі Время и Стекло. Крім того, вона – щаслива дружина популярного українського музиканта і переможця шоу Фабрика зірок Володимира Дантеса.

Однак і в ідеальному, як здавалося шанувальникам, житті Дорофєєвої не обходиться без невдач, болю і травм. Перед грандіозним концертом групи, який незабаром відбудеться в Києві, Позитив і Надя старанно репетирують і повторюють нові танцювальні постановки. Вони проводять багато часу на майданчику, щоб шанувальники залишилися в захваті після виступу. Тож анітрохи не дивно: без травм і синців не обходиться.

В історіях на офіційній сторінці Instagram, за якою стежать близько 5 мільйонів чоловік, Надя Дорофєєва оприлюднила відео, в якому показала наслідки недавньої тренуванні. В кадрі видно, що на нозі артистки великий синець. Докладно про те, як його отримала, Дорофєєва розповідати не стала.

Читайте також  Ніч, яку закарпатець провів на клaдoвищі, у селі всі згадують досі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -