Батьки загинули на місці, за життя дітей ще борються: в Запорізькій області сталося жахливе ДТП

У Василівському районі Daewoo Sens зіткнувся з Toyota Avensis. У результаті двоє людей загинуло, п’ятеро госпіталізовано. Серед постраждалих – двоє дітей. Відкрито кримінальне провадження.

Батьки загинули на місці, за життя дітей ще борються: в Запорізькій області сталося жахливе ДТП

Як повідомляє пресслужба поліції Запорізької області, 28 червня приблизно об 11:10 на автошляху “Харків – Сімферополь”, поблизу села Кам’янське Василівського району, сталася ДТП.

Водій автомобіля “Daewoo Sens”, 1986 року народження, змінив напрямок руху вліво, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з транспортним засобом “Toyota Avensis”.
У результаті аварії водій першого автомобіля та його пасажирка, жінка 1990 року народження, загинули на місці. Дівчинка, 2016 року народження, яка їхала в цьому ж транспортному засобі, госпіталізована у лікарню.

Крім того, з тілесними ушкодженнями до медичного закладу доставили водія автівки “Toyota Avensis”, мешканця міста Нікополь, 1972 року народження, та його пасажирів: жінок, 1976 і 1997 років народження, а також чоловіка, 1998 року народження і неповнолітню дівчинку, 2004 року народження.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.

Читайте також  Уже цього тижня в українських містах випаде перший сніг, - синоптик

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -