Трагедія на українському курорті: 6-річна дівчинка загинула на очах у туристів. Смертельний відпочинок

Відпочинок на популярному українському курорті обернувся справжньою трагедією.

Повідомляється, що трагедія трапилася в суботу, 17 серпня.

Як відомо, на популярному серед українців курорті Стрілкове (Арабатська стрілка, Генічеський район) сталася страшна НП: маленьку дитину на надувному колі вітер забрав у відкрите море.

“Смертельний відпочинок. Чергова подія в с. Стрілкове Генічеського району. 17 серпня близько 14: 00 потонула дівчинка 6-7 років”, – цитує видання користувача соцмережі Facebook Ольгу Данилову.

За її словами, відпочиваючі всіма силами намагалися врятувати дитину, проте всі спроби виявилися безуспішними: дівчинку на надувному колі все сильніше забирало у відкрите море. До того ж, як стверджує Ольга, на пляжі немає рятувальників і техніки, з допомогою якої можна швидко відреагувати на екстремальні ситуації і врятувати життя людей.

“Про який туризм всі говорять, коли люди постійно тонуть у водах Азовського моря? Коли підприємці, господарі баз відпочинку не беруть на себе відповідальність за життя людей. Чому немає рятувальників, знаючи про ситуацію на курорті? Чому немає чергового патруля МНС? Хто дав дозвіл і підписав документи на підприємницьку діяльність?» — задалася питанням свідок трагедії, в результаті якої загинула маленька дівчинка.

Читайте також  “На подвір’ї, і в хаті, і кругом їх дуже багато”: Мешканці селища на Хмельниччині б’ють на сполох через нашестя невідомих жуків

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -