У Казахстані від вогнепального поранення загинули двоє дітей, ще одного підлітка поранили

Внаслідок вогнепального поранення в Республіці Казахстан загинули двоє дітей. Також повідомляється, що 15-річний підліток був госпіталізований із кульовим пораненням.

У Казахстані від вогнепального поранення загинули двоє дітей, ще одного підлітка поранили

За інформацією уповноваженої з прав дитини в Республіці Казахстан Аружан Саїн, загибель дитини сталася в місті Алмати 5 січня. Також ЗМІ повідомляють про загибель дитини 6 січня. Про це пишеться в Telegram-каналі Zakon.kz.

Омбудсмен повідомила, що 5 січня батьки прогулювалися зі своїми дітьми вулицями Алмати. В один момент вони почули постріл, і, на жаль, куля влучила в дитину. Поранення виявилося для неї смертельним.

Крім того, 7 січня до однієї з дитячих лікарень Алмати з тяжкими вогнепальними пораненнями було доправлено 15-річного підлітка. Також в одній із дорослих лікарень перебуває його батько.

Аружан Саїн уточнила, що поранення підліток отримав, коли їхав у автомобілі разом із батьком. За інформацією уповноваженої з прав дитини, медики борються за життя підлітка.

У свою чергу Telegram-канал “Военный Обозреватель” повідомив, що кількість загиблих внаслідок протестів в Алмати дітей досягла двох людей. Також поранення отримали ще двоє неповнолітніх.

“Стало відомо про загибель внаслідок вогнепального поранення голови 4-річної дівчинки. У ході цього інциденту поранення також отримали ще двоє дітей. Машина, де всі вони перебували під обстріл у районі площі Республіки 6 січня”, – йдеться у повідомленні.

В Алмати від поранення в голову загинула 4-річна дівчинка

У Казахстані від вогнепального поранення загинула дитина

Читайте також  У Чернівецькій області отруїлися 12 дітей

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело