Гола в валізі і з перерізаним горлом: жорстоко вбили відому 24-річну блогерку

У Москві стався звірячий злочин. Популярну секс-блогерку Катерину С., знайшли в орендованій квартирі. Тіло дівчини було у валізі, їй перерізали горло і вона була повністю роздягненою.

Убита вчилася в медвузі і активно вела блог в соцмережах, в якому розповідала про секс і подорожі. Її аккаунт в Instagram був відкритий на ім’я Кетті, за блогами убитої стежили 80 000 підписників.

24-річну секс-блогерку міг вбити її колишній коханий. За даними джерел, поки екс-залицяльник, особа якого встановлюється, є головним підозрюваним в злочині.

Цієї версії дотримується і останній коханий вбитої, якого напередодні допитали слідчі. За деякими даними, мотивом кривавої розправи могли стати ревнощі. Нещодавно Катерина повернулася з Греції і планувала відправитися в нову подорож – до Голландії зі своїм новим бойфрендом. При цьому Катерина підтримувала стосунки і зі своїм колишнім хлопцем.

Тіло дівчини увечері 27 липня віднайшов господар квартири на вулиці Пир’єва, яку Катерина знімала близько двох років. З чоловіком зв’язалися стурбовані батьки – останній раз вони зідзвонювалися з дочкою в п’ятницю, після цього вона перестала виходити на зв’язок. Орендодавець приїхав в квартиру і знайшов оголене тіло дівчини, частково заховане в валізі. У дівчини було перерізане горло, на тілі були численні колото-різані поранення.

Знайома Катерини в бесіді з журналістом розповіла, що у дівчини могли бути заздрісники. За словами співрозмовниці, їй в соцмережах деякий час прислали відверті фото Катерини. Автор повідомлень стверджував, що дівчина на фото нібито працює в ескорті.

“Вона писала, що комусь не дає спокою її особисте життя. Явно комусь вона дуже не подобалася”, – розповіла знайома загиблої.

Читайте також  Aрeшт Пoрoшeнкa: Зeлeнcькuй cкaзaв oстaннє cлoвo. Пoдuвiтьcя, щo вiдбyвaєтьcя в Кuєвi

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -