“Ми його вже модифікували”: Мінський процес пройде без Медведчука

Представник України в робочій підгрупі з політичних питань тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний заявив, що їм вдалося модифікувати мінський процес.

Також він розповів, що Віктора Медведчука від процесу відсторонили.

“Ми його вже модифікували – там немає Медведчука. Це вже дуже серйозна модифікація: це означає, що змінений об’єкт і мені здається, що це шанс. Але над цим треба задумуватися і почати робити щось”, – наголосив він.

Також Безсмертний розповів про фактори залучення нових кадрів до мінського процесу.
“Тепер щодо фактору залучення інших кадрів. Залучення може бути різним: формальним, фактичним, аналітичним, безпековим і так далі. От я би попробував ці речі розвивати навколо. Більше того, чого явно не вистачає – не вистачає громадської складової”, – каже він.

“Наприклад, у мінському процесі досягаються домовленості про помилування, звільнення, видачу, обмін і так далі. Давайте подивимось статистику: а скільки було звільнено в ході мінського процесу? І без мінського процесу – через домовленості з польовими командирами безпосередньо на лінії розмежування? Я дуже часто звертаю увагу на такі речі. От так в мінському процесі і почали з’являтися деякі прізвища”, – додає Роман Безсмертний.

Читайте також  У дружини президента України виявили коронавірус

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -