“Автомобілі перетворились в груду металу”: Українські депутати розбились в жахливій ДТП за кордоном

Українські депутати потрапили в смертельну аварію, повертаючись з відпочинку.

“Автомобілі перетворились в груду металу”: Українські депутати розбились в жахливій ДТП за кордоном

У Болгарії сталася ДТП, в результаті якого троє людей отримали поранення, ще одну жінку врятувати не вдалося. Про це повідомив заступник директора департаменту-начальник управління консульського забезпечення МЗС України Василь Кирилич.

«В результаті ДТП на трасі Бургас-Варна за участю двох автомобілів (один з яких з українською реєстрацією) одна людина загинула, троє – отримали травми різного ступеня тяжкості», – повідомив Кирилич і додав, що постраждалих госпіталізували в місцеву лікарню.

«Всі – громадяни України. Зв’язок з родичами і медустановами встановлено. Консул забезпечує необхідні в такій ситуації заходи », – сказано в повідомленні.
У ДТП постраждали двоє сільських депутатів з села Гора Київської області Олександр Карасевич і Олександр Кульчицький. В результаті зіткнення загинула дружина Карасевича. Обох чоловіків прооперували, їхній стан важкий. Дружина Олександра Кульчицького отримала травми меншої тяжкості і перебуває на обстеженні.

Трагедію на своїй сторінці в Facebook прокоментувала подруга постраждалих Наталія Лютикова.

“Друзі потрапили в жахливу автокатастрофу, коли поверталися з відпочинку в Болгарії. Леся Карасевич загинула…… Олександр Карасевич важко травмований, прооперований, в реанімації…. Олександр Кульчицький теж важкий після операції …. Яна Кульчицька постраждала менше, травма хребта і руки, її обстежують », – йдеться в повідомленні.

Читайте також  У самому центрі Львова сталася жахлива ДТП, автівку просто розчавило

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -