“Дивіться, Лобода вже народила, ви наступна”: Колишню дружину Потапа упіймали в обіймах соліста Rammstein

Продюсерка та екс-дружина українського репера Потапа (Олексія Потапенка), Ірина Горова, не на жарт розбурхала мережу новим фото. На ньому жінка сидить в обіймах Тілля Ліндеманна і цілує його в щоку.

“Дивіться, Лобода вже народила, ви наступна”: Колишню дружину Потапа упіймали в обіймах соліста Rammstein

Окрім почуттів на публіку, Ірина Горова зізналась у дописі в Instagram, що закохана у Тілля. Світлину було зроблено в столиці Азербайджану, Баку, де прогримів перший день російського фестивалю “Жара”.

Користувачі не розуміють, чи це просто жарт і дружній вияв почуттів, чи це оголошення про новий роман у шоу-бізнесі. Фанати вже жартують, що “Німецькі газети не встигають складати романи”, однак таке неочікуване фото і справді спричинило багато дискусій.
Що цікаво, саме на цьому фестивалі 2 роки тому Тілль Ліндеманн закрутив роман з іншою українською жінкою – співачкою Світланою Лободою, яка живе в Росії. А згодом артистка народила доньку Тільду, однак батька дитини вона до сьогодні не називає. Фанати припускають, що саме Ліндеманн і є батьком другої дитини Лободи.

Фанати в мережі не залишились осторонь цієї пікантної теми і почали жартувати, що

“Після такого фото Лобода завагітніла”, “Дивіться, Лобода вже народила, ви наступна”, “Лобода фоткала?”, “Через 7 місяців буде милий кліп з танцюючими вагітними жінками”, “Вони вагітніють від одного його погляду”, “Фотка заряджена на вагітність “,” Обережно, Лобода вже народила після спільного фото”.

Читайте також  Кому молитися? Що зміниться після Об’єднавчого Собору українських православних церков

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -