Трагедія на морі: 25-річна жінка загинула під час катання на парашуті

Катання на парашуті на курорті в Азовському морі обернулося справжнім кошмаром для сім’ї з Кропивницького, якій за дві години довелося пережити кілька нещасть.

Повідомляється, що в суботу, 13 липня, в Генічеську 25-річна жінка вирішила покататися на водному атракціоні – парасейлінг. Але під час польоту парашут був від’єднаний від катера, і дві години вітер ганяв його по небу, за цей час жінку кілька разів било по хвилі. Наздогнати парашут змогли тільки через 40 кілометрів, біля Кирилівки, але жінку врятувати не вдалося.

«У катері знаходився чоловік жінки, свекруха і свекор. Коли здійнявся сильний вітер, через парашут катер почало піднімати на диби. В результаті господар атракціону перерізав трос. До цього свекор намагався власноруч вирівняти парашут, але його викинуло з човна», – повідомили правоохоронці.

Через пережитий жах під час погоні за парашутом у чоловіка жінки стався епілептичний напад. Після того, як чоловік прийшов до тями, катер і раніше безрезультатно переслідував Ніну, яку вітер безжально тягнув все далі.

Парашут звалився в Утлюкський лиман. За час цього жахливого польоту молоду жінку кілька разів било по воді.
Коли приїхала «швидка», вона була ще жива. Лікарі змогли її реанімувати, але вже через мить серце жінки зупинилося. За неофіційними даними, у загиблої Ніни залишилася маленька дитина.

Кримінальну справу за фактом смерті курортниці запорізька поліція передала до Генічеська, де і буде йти досудове розслідування (так як саме в Херсонській області зареєстрований власник атракціону, і загибла дівчина відпочивала безпосередньо там).

Читайте також  Скільки людей можуть супроводжувати дитину з 6 квітня: поліція дала роз'яснення

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -