У Медведчука і Фірташа розставили всі крапки у питанні придбання телеканалу “Інтер”

Один із лідерів “Опозиційної платформи — За життя” Віктор Медведчук не купував у підприємця Дмитра Фірташа телеканал “Інтер”.

Як повідомляє пресслужба політика у Facebook, коментуючи інформацію, що з’явилася у ЗМІ, у політика навіть немає таких планів (новина доповнена подробицями).

“Низка ЗМІ поширює неправдиву інформацію про нібито придбання Медведчуком телеканалу “Інтер”. Ця інформація не відповідає дійсності. Немає ні факту придбання каналу або частки у ньому, ні будь-яких планів щодо здійснення подібної угоди”, — сказано у повідомленні.

Інформацію про продаж частки телеканалу Медведчуку спростувала Group DF, що об’єднує активи Фірташа, передає “Економічна правда”.

“Ніяких переговорів про продаж частки Фірташа в телеканалі “Інтер” ні з ким не велося і на сьогоднішній день не ведеться”, – йдеться в заяві.

На думку Group DF, поява цієї інформації є навмисним “інформаційним вкиданням”, запущеним політичними опонентами Фірташа.

“Також мова може йти про недобросовісну конкуренцію, аж до підготовки рейдерської атаки на медіа-актив Group DF”, – вважають в групі.

Читайте також  Не доїхали на весілля: у ДТП загинуло 13 людей

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -