Зеленський направив в українські лікарні 200 нових “швидких”: фото

Президент України Володимир Зеленський анонсував передачу нових машин швидкої допомоги, закуплених за домовленістю з меценатами, в більш ніж 100 спеціалізованих дитячих лікарень.

Про це в п’ятницю, 14 червня, він сам повідомив у Facebook, показавши фото автомобілів. (Щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

“Життя і здоров’я людей – найцінніше. Життя і здоров’я дітей – безцінні. Сьогодні в Україні понад 100 дитячих лікарень в обласних і районних центрах. Поруч зі мною – одна з 200 спеціальних “швидких”, які будуть передані їм”, – поділився він.

За словами президента, авто придбані не за бюджетні кошти, а за домовленістю з меценатами. “136 швидких Peugeot і Ford поїдуть у міста. 64 Toyota Sequoia і інших автомобілів із підвищеною прохідністю передаємо сільським громадам”, – розповів Зеленський.

Він пообіцяв, що перші 30 машин будуть доставлені до місць призначення вже через три дні, а решта – протягом 3 місяців.

Президент також привітав медиків із прийдешнім професійним святом та побажав українцям міцного здоров’я. “Буду робити все, щоб такі приємні новини з’являлися часто, не тільки з нагоди свята”, – резюмував він.лікарні

Читайте також  “Слугу народу” розпустять! Зеленський виступив з екстреною заявою. Разумков в шоці

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -