Мoя бaбуся подарувала мені квартиру, в якій уже жив мій майбутній чоловік. Це був подвійний сюрприз

Моя бабуся подарувала мені квартиру, в якій уже жив мій майбутній чоловік. Це був подвійний сюрприз

Я жила в невеликому містечку, працювала вчителем, уже 30 розміняла, а нічого в житті не відбувалося. Дива почалися після того, коли я дізналася, що моя бабуся по татові, яку я ніколи не бачила, та й тата свого, чесно сказати, теж, залишила мені свою квартиру в столиці.

Нещодавно її не стало. Як виявилося, вона заповідала мені свою двокімнатну квартиру. Про моє існування вона знала завжди, а оскільки інших внуків не мала, то все дісталось мені.

Я вирішила, що пора змінювати своє життя і вибиратися у велике місто. Тому поїхала.

Столиця мене просто підкорила! Та зайшовши в свою квартиру на мене чекав неприємний сюрприз. Виявилося, що моя пoкійна бабуся здала кімнату одному чоловікові.

– “О Боже! Хто Ви така? Як сюди потрапили?», – панічно промовив чоловік.

– «А я господиня цієї квартири!», Відповіла я.

– “Та що ви кажете! Кілька тижнів тому господині цієї квартири не стало, але вона здала мені кімнату на три місяці!»

Я була просто в шoці від цього чоловіка:«Я не хочу нічого знати. Просто покиньте квартиру!»

На що він став мені показувати якісь папірці:« Ось! Це укладений договір, згідно з яким якщо ви раніше терміну мене виселите, то зобов’язані мені виплатити всі гроші і неустойку.»

В даній ситуації закон на його боці. Виплатити йому таку суму я не могла, бо ніколи не тримала таких грошей в руках. Довелося терпіти цього дивака. Звали його Вадимом.

На наступний день я стала шукати роботу і знайшла її. Влаштувалася в місцеву школу. Всі говорили, що в місті знайти хорошу роботу дуже складно. А мені пощастило.

Читайте також  Затемнення 21 січня для багатьох буде мати позитивні наслідки. Важливо провести цей день правильно, в цьому випадку, вас чекатиме період благополуччя.

Спочатку я робила все, щоб вижити Вадима з квартири. Але все марно. Єдиною віддушиною був сайт знайомств, де я познайомилася з чарівним чоловіком. Він мені навіть призначив побачення. Якби я тільки знала, чим це все для мене обернеться.

Моїм інтернет-кавалером виявився… мій сусід Вадим! Спочатку ми посміялися, а потім провели чудовий вечір, я краще пізнала Вадима і вже зовсім не хотіла, щоб він виселявся.

Та на наступний день заявився мій колишній хлопець. Він вирішив, що дуже скучив і вже нарешті дозрів для серйозних стосунків. Та як тільки він побачив, що в квартирі якийсь чоловік, закатав таку сцену ревнощів!

Я сказала йому, щоб він пішов, пішов назавжди з мого життя.

Сама теж пішла, погуляти, розвіятися, зібратися з думками. Бродила весь вечір по нічних вуличках, а потім присіла в кав’ярні, замовила каву і відкрила наш сайт.

Зайшовши на цей сайт, я відразу ж побачила повідомлення від Вадима. Зміст був таким: «Лесенько, пробач мене! Я тільки зараз зрозумів наскільки ти для мене дорога. Я не мислю життя без тебе!»

Мене це повідомлення дуже зворушило. Так у мене і зав’язалися нові, справжні стосунки. Разом з квартирою, я ще отримала і нареченого. Дякую, бабусю.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -