“Ми лоханулись”: лікар Комаровський зізнався Гордону, що помилився у Зеленському

Відомий дитячий лікар та телеведучий Євген Комаровський вперше відкрито заявив, що обрання Володимира Зеленського президентом у 2019 році стало величезною помилкою. В інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону він також назвав своєю особистою помилкою підтримати Зеленського публічно.

Комаровський сказав Гордону Ми лохи, що обрали Зеленського - відео - фото 1

«Так це і була наша з тобою дурна помилка. Ми з тобою лоханулися, і 73% так само лоханулися… Я почуваюся винним…» – сказав він.

Читай також: Метадон у крові Полякова: доктор Комаровський сказав, чи це могло бути випадковістю

Щобільше, Комаровський заявив, що якби переміг Порошенко, гіршого для України не було б. У всякому разі, Зеленський, як президент, виявився неефективним, і взагалі, Зеленський зразка 2019 та 2021 років – це дві абсолютно різні людини.

«А ти впевнений, що якби переміг Порошенко, то сьогодні рівень свобод був би гіршим, еміграція була б більшою? Не було б гірше. Це боляче визнавати, але треба… Я не розумію, що має статися з чоловіком, щоб він навіть замислився над тим, щоб порушити обіцянку, яку він дав мільйонам людей. Якщо ти сказав: «Я йду на один термін»… Але ми зараз бачимо, що явно зачищають інформаційне поле… Це очевидні речі. Це неправильно», – сказав Комаровський, натякаючи на те, що Зеленський обіцяв бути президентом лише один термін, але зараз різко передумав.

Комаровський додав, що всі, хто у 2019 році публічно підтримував Зеленського, мають висловити свою думку про те, що відбувається. А обрання Зеленського президентом демонструє лише те, що алгоритми прийняття рішень українського народу мають масштабну помилку. Обираючи президента, країна має обирати команду, план та ідеї – а не постать.

«Нам, людям публічним, які вміють розмовляти, вміють пояснювати, вміють розповідати, потрібно не критикувати просто так, а зібратися, можливо, всім разом і дати рекомендації людям, щоб такого ніколи не повторилося. Ми не маємо права ніколи більше обрати президента без списку команди. Ніколи більше!» – заявив він.

Читайте також  “Мені не соромно!”: Вчинок Турчинова обурив українців. На що він взагалі сподівається?

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело