Він очолить департамент оборони! Гриценко зробив критичну заяву. Зміни у команді Зеленського

Гриценко розповів, яким бачить вирішення конфлікту на Донбасі.

Лідер партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка на передачі “Право на владу” висловився про те, яким бачить майбутнє України і вирішення конфлікту на Донбасі.

“Серед політичних партій немає Гаррі Поттера, який візьме чарівну паличку і швидко все вирішить. Є базові принципи того, як зупиняють війни і досягають світу. Знову ж, мудрість: “Найкоротший шлях до миру – це капітуляція”. Ви готові? Ні. І я не готовий. Буде важчий шлях до миру, на українських умовах, і він пов’язаний з ні з чим іншим, крім того, щоб стати сильними. Потрібно стати єдиними, щоб у нас була спільна позиція з питання. Щоб у парламенті не було людей, які боялися сказати “Росія – агресор”, – заявив Гриценко.

Крім того, Гриценко відповів на питання про те, чи допомагає новообраному президенту Володимиру Зеленському. За його словами, він консультував гаранта щодо нових кадрових призначень.

“Ми не в опозиції до нової влади. Ми вважаємо, що це шанс для України”, – сказав політик.

Також, Іван Апаршин очолить департамент оборонної політики в Адміністрації президента Володимира Зеленського.

“Я думаю, що це вже не секрет, що Іван Апаршин працює в Адміністрації президента, і найближчим часом буде затверджена структура Адміністрації, і він попередньо очолить департамент оборонної політики. Він буде радити безпосередньо президентові ті речі, які будуть важливі для країни”, – сказав він.

Окрім того, Лідер партії “Громадянська позиція” та колишній кандидат у президенти Анатолій Гриценко порадив президенту Володимиру Зеленському “взяти паузу”.

Про це політик написав у блозі “Української правди”.

“Якби Зеленський запитав, я би йому порадив:

– Зупинитися, взяти паузу, не вносити на розгляд Путіна жодних нових довгострокових ініціатив, не відряджати до Мінська ні начальника Генштабу, ні інших представників України – доки Путін не зупинить вогонь на фронті!

– До того часу, сконцентрувати зусилля на зміцненні нашого угруповання на сході і паралельно – на інтенсивній взаємодії з нашими партнерами для посилення санкційного та іншого тиску на Путіна”, – написав Гриценко.

За його словами, він не знає змісту нових ініціатив Зеленського і не знаю, хто їх йому підготував, та у якій столиці.

Читайте також  За таке треба саджати! Гриценко жорстко розніс Порошенка і Луценка. Звернувся до Рябошапки

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -