Жданов розповів, як путінські бійці прозріли в Україні: “Боже, що ми тут робимо?”

Військові російської армії, яких Путін кинув на забій, наказавши захопити Україну, вже зрозуміли, що вони виявились гарматним м’ясом.

Російські окупаційні війська вже почали розуміти, що саме Путін перетворив їх на окупантів, яких ненавидять усі цивілізовані країни світу. Нарешті до російських солдатів і офіцерів дійшло, що російський народ – це лише розмінна монета для досягнення його шизофренічних цілях. Як неодноразово говорив Путін: матері ще народжують…

Як розповів військовий експерт Олег Жданов в інтерв’ю телеведучій на 1+1 Наталії Мосейчук, путінські військові окупанти, потрапивши в Україну, зрозуміли, що тут немає ані військ НАТО, ані божевільних націоналістів.

“Це- неідейні люди (російські військові – ред.). Зворотний бік ідеології цієї війни виявився повністю провальним. Чому? Тому що люди, які приїжджають в Україну, не бачать ні “націоналістичних батальйонів”, ні натовських солдатів, як їм говорили. Вони починають. ставити запитання: “Що ми тут робимо і кого ми тут захищаємо?”. Я не кажу, що всі, а якийсь відсоток (путінських солдатів – ред.) такі питання ставить”,- зазначив Жданов, якого цитує Главред.

Читайте також  "Путін хоче закінчити війну": експерт розповів, що може остаточно зламати диктатора

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело