Янукович таємно приїхав в Україну: “Тепер він тут цар”

Янукович таємно приїхав в Україну: “Тепер він тут цар”
За його словами, Янукович і Якименко залишили фахівців, щоб вони оцінили і підрахували, “де ще можна зрубати грошей”

Син побіжного екс-президента України Віктора Януковича Олександр нібито таємно відвідав окупований Донецьк.

Про це в середу, 15 травня, повідомив блогер “Фашик Донецький” на своїй сторінці в Twitter з посиланням на власні джерела, пише Обозреватель.

 

Приїжджав Саша стоматолог (так називають сина Януковича – ред.) в Донецьк, був в кінці минулого тижня з екс-головою СБУ Якименка. Привезли 15 осіб експертів для оцінки перспективних об’єктів інфраструктури (підприємства, житлові будинки, недобудови, комунальні підприємства)”, – написав блогер.

За його словами, Янукович-молодший і Якименко залишили фахівців, щоб вони оцінили і підрахували, “де ще можна зрубати грошей”.

Блогер стверджує, що “Янукович буде тут тепер царем, бо Москва готує “ДНР” до автономії у складі України”.

 

Нагадаємо, український президент-утікач визнаний винним у державній зраді. Однак екс-президенту Віктору Януковичу це не завадило звернутися до Окружного адмінсуду Києва з позовом. Він вимагає притягнення до дисциплінарної відповідальності свого державного адвоката Івана Ангеліна. Отже, судом вивчаються матеріали позову та вирішується питання про відкриття провадження у справі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Окружного адмінсуду.

Очевидно, колишній президент чітко відстежує ситуацію в Україні і не забуває минулих образ. Зокрема, зараз судом вивчаються матеріали позову та вирішується питання про відкриття провадження у справі.

 

Читайте також  Один металобрухт: Моторошна ДТП на Чернігівщині забрала життя трьох людей

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -