“Дев’ять місяців я чекала зустрічі з тобою”: Відома українська співачка вдруге стала мамою

Відома матуся дала дівчинці унікальне ім’я.

Українська етно-співачка, фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2017 ILLARIA (справжнє ім’я Катерина Прищепа) стала мамою вдруге.

Про поповнення в родині виконавиця повідомила у своєму мікроблозі. Співачка подарувала своєму чоловікові Сергію Середі ще одну донечку. Маля з’явилося на світ ще тиждень тому, але про це молода мама вирішила розповісти тільки зараз. Подружжя дали дівчинці незвичайне ім’я – Квітослава.

“Рік ти мені снилася, дев’ять місяців я чекала зустрічі з тобою, і ось нарешті це сталося! Тиждень тому ти народилася, моя донечка, моя Квітослава. Спасибі тобі, що вибрала нас з Сергій Середа своїми батьками”, – зворушливо написала Ілларія, опублікувавши фото крихітної ручки донечки.


Катерина і Сергій одружилися в 2014 році. Весілля пройшло в два етапи: спочатку відбулася офіційна церемонія одруження, а на наступний день пара повінчалася. Через рік у подружжя народилася їхня перша донька Соломія.

Нагадаємо, Ілларія стала відома після участі у вокальному шоу “Голос країни”, де в команді музиканта Олега Скрипки дійшла до півфіналу.

Читайте також  Китаянка побила віковий рекорд для породіль

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -