Сира цибуля – джерело молодості і найсильніший регенератор клітин!

Одне з найяскравіших вражень про цибулю, звичайно ж, родом з дитинства. Пам’ятаю, як в молодших класах на уроці праці весь клас дружно готував вінегрет.

Так вийшло, що непроста місія нарізки цибулі випала на долю мого друга, дуже крихкого і витонченого хлопчика, справжнього аристократа.

Він плакав всерйоз: потік сліз було не зупинити. Він навіть не намагався чинити опір силі цибульних флюїдів. Повністю визнаючи їх могутність, схиливши голову, він робив свою справу, а вразлива я ще довго не могла спокійно дивитися на цибулини, зненавидівши їх всією душею.

«Цибуле, в твоїх обіймах проходить всяка хвороба». Завдяки високому вмісту ефірних масел цибуля здатна творити чудеса. Я поцікавилася самими дієвим рецептами з використанням цибулевого соку для омолодження і зміцнення організму. Із задоволенням поділюся з тобою обраними, перевіреними. Відомо, що ще Гіппократ призначав цибулю як хороший засіб від ожиріння…

ЦИБУЛЕВА МАСКА «ДЖЕРЕЛО МОЛОДОСТІ»

Beautiful Woman Applying Natural Homemade Facial Mask

Завдяки високому вмісту цинку цибуля здатна омолоджувати шкіру і повертати їй молодість і пружність. Маска з цибулею розгладить зморшки і освітлить шкіру.

Натри ріпчасту цибулю на тертці, додай в кашку мед. Змасти лице рослинним маслом, краще оливковим. На змащену маслом шкіру нанеси кашку з цибулі і меду. Коли один шар кашки підсохне, нанеси ще два таких шари по черзі. Це займе приблизно 30 хвилин. Потім вмийся теплою водою і змасти обличчя кефіром, який прибере цибульний запах і заспокоїть шкіру.

Таку маску слід робити з перервами в 2 дня. Курс становить 10 процедур. Завдяки органічним кислотам цибуля діє на шкіру чарівним чином: шкіра світлішає, розгладжується, позбавляється від дрібних дефектів, таких як рубці, пігментні плями, веснянки. Овал обличчя стає більш чітким і підтягнутим. Маску можна наносити не тільки на обличчя, вона відмінно підійде для будь-яких проблемних зон.

ЦИБУЛЕВИЙ ЕЛІКСИР «РЕГЕНЕРАТОР КЛІТИН»

Цибулевий сік, що містить аскорбінову кислоту, йод, фітонциди і флавоноїди кверцетин, є унікальним речовиною, яка активізує процес омолодження і відновлення клітин шкіри.

Рекомендую зробити еліксир для прийому всередину, якщо є будь-які проблеми з шкірним покривом, подразнення шкіри, хронічні захворювання. Також еліксир істотно покращує колір обличчя і є сильним профілактичним засобом від застуди.

Очисти 10 середніх цибулин і 1 головку часнику. Залий їх 1 л молока і вари на повільному вогні протягом години. Зніми з вогню, процідити і остудити цінне молоко. Додай 2 ст. л. меду в уже остигле молоко. Бережи еліксир в холодильнику, в скляній пляшці з щільною кришкою.

Приймай еліксир 5 раз в день по 1 ст. л. ложці між прийомами їжі. Цей дивовижний засіб не тільки вилікує шкіру і змусить її омолодитися, цибульний-молочний напій підтримає імунну систему і зміцнить весь організм.

Властивості ріпчастої цибулі воістину дивують. Специфічний цибульний запах допоможе при головному болі: досить вдихнути трохи цибульних парів – і незабаром настане полегшення. Все завдяки фитонцидам, які і викликають сльози при нарізці цибулі.

Якщо щодня протирати нігтьову пластину соком цибулі, можна зміцнити навіть самі нікудишні, ламкі нігті. Щоб руки не пахли цибулею, потрібно просто протерти їх лимонним соком.

Читайте також  Поліцейський на Рівненщині отримав нагороду за те, що врятував живцем закoпану дівчинку

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -