“Україна – “самая ко*чєнная страна””: блогерка вибухнула образами через затримку рейсу

“Україна – “самая ко*чєнная страна””: блогерка вибухнула образами через затримку рейсу

Блогерка з ніком “Missverona” у якої майже 30 тисяч підписніків, не змогла вчасно вилетіти з аеропорту у Києві, через затримку рейсу. Це настільки обурило дівчину, що вона назвала Україну “самой кончєнной страной” і розмістила відео у соціальних мережах.

Про це повідомляє 24 канал.
Перші сторіс із образами України вцілому та працівників аеропорту зокрема, після бурхливої критики, дівчина одразу ж видалила зі своєї сторінки. На них вона заявила, що перебуває у “самому кончєнному аеропорту самой кончєнной страни”. Все це через те, що її рейс затримали на 4 години, і бідоласі доведеться чекати в аеропорту не 2, а аж 6 годин.

Після гнівної критики користувачі, дівчина записала наступне відео, яка віддалено нагадувало вибачення. На ньому вона казала, що не так висловилася. “Україна – норм, а люди – ні. Одеса – любов! І люди в ній теж”, – підписала сторіс блогерка. І додала, що на решту їй наплювати, але “люди в Києві – агресори й егоїсти”.

Читайте також  Труп дівчинки знайшли у 120 метрах: п'яний підліток скоїв жахливу аварію та намагався все приховати – ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело