Олег Винник розповів про, що пишуть йому прихильниці, та чому не йде в політику

У відвертому інтерв’ю артист поділився останніми новинами зі свого життя та відповів на актуальні запитання. Олег Винник розповів, як ставиться до того, що артисти йдуть в політику.

“Років 10-15 тому для мене це було б шоком. А сьогодні все можливо. Та й чому б ні? Якщо людина може змінити нашу країну на краще, яка різниця, хто він – бізнесмен, політик, артист, лікар? Головне, щоб він ніс відповідальність перед країною за свої дії, любив свою батьківщину і кожного громадянина, був готовий б віддати всього себе Україні, – зазначив виконавець.

– Я ставлюся до таких кроків не легковажно, тому в політиці участі не беру. Якщо туди йти, то не повинно бути за це соромно потім”.

Крім того, музикант розповів, про що йому пишуть прихильниці.

“Бувають записки пікантного змісту. А бувають і з критикою. Скажімо: “Олег, потрібно поміняти репертуар”. Зрозуміло, що якщо автор цієї записки мене вже 10 раз слухала на концертах, то їй хочеться чогось новенького. Але є ж ті, хто прийшов саме на “Ніно”, – пояснив Винник.

Співак не став заперечувати, що бувають випадки, коли чоловіки ревнують своїх жінок до нього.

“Я живу для того, щоб дарувати зі сцени свою творчість і любов. Якби моя дівчина пішла на концерт улюбленого виконавця і повернулася б з хорошим настроєм, натхненна, я б радів, ще б і вечерю їй приготував. Це ж романтика, потім і ніч хороша. Навіщо до Винника ревнувати?” – порадив артист.

За словами Олега, концертному директору артиста постійно дзвонять його так звані “дружини” зі словами: “Дайте моєму чоловікові Олегу трубку! Мені терміново потрібно вирішити з ним важливе питання”.

Читайте також  Снігопад в Україні: знеструмлені 273 населені пункти

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -