Українці самі провели в будинку кілометри труб і відмовляються від тарифів на газ: ” Повинні платити за те, чого немає? “

Українці вкотре звернулися до Зеленського вимагають зменшити ціни на газ, а також скасувати плату за транспортування газу.

Стало відомо про те, що на сайті президента України з’явилася вкотре нова петиція , яка знову пов’язана з газом і тарифами на нього.

Таким чином повідомляється, що автор петиції вимагає скасувати плату за доставку газу, яким українці не користуються. Чи зуміє вона набрати достатню кількість голосів.

Написав її і опублікував Атрахов Ігор Іванович. Він повідомляє, що українці вимагають термінового скасування оплати за транспортування і доставку газу, так як це сильно впливає на їх гаманець.

У деяких людей в будинку автономне опалення, і тому до газу вони ніякого відношення не мають, але все одно змушені платити, віддавати гроші даремно.

«Люди в приватних будинках самі собі газ в хату провели, і ще повинні платити? Газові служби самі повинні надавати послуги, і благати людей купувати у них ці послуги »- сказано в тексті.

Ігор Атрахов вважає, що влада навмисне грабує людей обов’язковими оплатами, і це повинно негайно припинитися.

Є три місяці на те, щоб набрати необхідні 25 тисяч підписів, і тоді президент буде зобов’язаний його розглянути.

Не залишайся осторонь того, що відбувається в Україні.

 

 

Читайте також  Молодий франківець потребує допомоги у боротьбі з лейкемією

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело