“Собачі бої”: у штабі Зеленського запропонували Порошенку провести дебати з Коломойським

У штабі Зеленського дебати з Порошенком назвали “собачими боями”.


У Зеленського не бачать, про що можна вести дебати з Петром Порошенком, зокрема через те, що він вважає шоумена “маріонеткою Коломойського”. А тому запропонували чинному Президенту краще дебатувати з олігархом.

Про це радник кандидата в президенти Володимира Зеленського Руслан Рябошапка заявив в ефірі програми “Нині вже” на Громадському.

Він нагадав, що раніше Зеленський заявив про готовність провести дебати з Порошенком.

“Питання таке — про що дебатувати? Про те, що людина 5 років була на найвищій посаді в країні і вона все могла довести і пояснити своїми справами? Якщо у вас є якісь плани на 5 років — чому ви це не зробили тоді? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію чи обмін поглядами щодо програм”, — сказав Рябошапка.

Радник шоумена зазначив, що в найближчий час Зеленський має детально представити своїм виборцям програму та членів команди.

“Обговорювати ці обличчя і план дій з Порошенком? Я не бачу в цьому сенсу. Яке питання до Зеленського може бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може він з Коломойським влаштує дебати? Чи Коломойський з Медведчуком?”, — резюмував Рябошапка.

Петро Порошенко після завершення голосування і оприлюднення результатів екзит-полів заявив, що перед другим туром виборів обов’язково мають відбутися передвиборчі дебати кандидатів.

У відповідь Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів.

Читайте також  Валя наpoдила дочку, так і не допитавшись Володькиної адреси. Покинув, утік на заробітки, а там городську собі знайшов

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -