Американець отримає $21 млн за удар дверима

Від удару розсувними дверима чоловік отримав забій голови і втратив зуб.
Американцеві Джеймсу Осману виплатять 21,5 млн доларів компенсації за удар скляними дверима по голові. Таку суму федеральний суд Сієтла зобов’язав виплатити круїзну кампанію Holland America Line, на борту лайнера якої знаходився постраждалий чоловік, пише The Daily Mail.

У 2011 році Джеймс Осман зі своєю сім’єю був у круїзній подорожі на судні компанії. Перебуваючи біля берегів Гонолулу, вони вирішили піти в басейн. Коли чоловік проходив крізь розсувні двері, то несподівано скляні двері почали зачинятися і вдарили його по голові.

Прихильники Майкла Джексона відсудили по 1 євро за стрес, отриманий від смерті співака

Судновий лікар діагностував у 61-річного пасажира незначний забій голови і втрату зуба. Пізніше з’ясувалося, що Осман отримав ще й струс мозку.

Адвокати американця стверджували в суді, що, крім їхнього підопічного, травми отримали десятки інших пасажирів Holland America Line. Це відбувалося нібито через неполадки з датчиками руху, але компанія відкинула ці звинувачення і зараз готується оскаржити вирок.

Раніше повідомлялося про те, що в Канаді тютюнові компанії виплатять компенсації у розмірі 12 млн доларів необізнаним курцям.

Читайте також  «Не грайте з вогнем»: Росія відреагувала на санкції США

Шукайте деталі в групі Facebook


-