“Йдемо далі, по-дружньому обійнявшись”: зіркове українське подружжя офіційно розлучилися

“Йдемо далі, по-дружньому обійнявшись”: Вова Борисенко та Лавіка офіційно розлучилися.

Вони познайомились під час “Фабрики зірок-3”, про свої стосунки заговорили через 8 років. Тоді пара обмінялася зворушливими зізнаннями.

“Я був впевнений, що Люба – це недосяжна вершина. В інтелектуальному, духовному плані, у творчості. Ментально ми були з різних світів. Тому раз на рік телефонував, щоб просто дізнатися, як у неї справи”.

“Його наполегливість та цілеспрямованість заслуговувала оплесків! Але це була настільки делікатна невідступність. Дуже зворушливе правильне ставлення”

Весілля зірок активно обговорювали у жовтні 2018 року. Однак ні дати, ні будь-яких деталей про церемонію не було відомо.

Як повідомила Лавіка, вже 30 жовтня вони з Володимиром подали на розлучення. Співачка подякувала друзям із медіа, які знали про рішення пари, але не афішували його.

“Йдемо далі, по-дружньому обійнявшись”, – прокоментувала розлученння Лавіка.

На особистій сторінці у Фейсбуці Володимир Борисенко написав: “Правду кажуть: все добре колись закінчується”. Успіхів тобі. Дякую за, що від твоєї любові я відчував себе щасливим. Дякую за наше тепле кохання”.

Читайте також  Дмитро зійшов із потяга з іншою, взяв її за руку. Пройшов, навіть не глянув у бік Віри. Але доля їх звела знову

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -