«Мамо, не плач» – нова версія пісні про Героїв Небесної Сотні (відео)

У пам’ять про Героїв Небесної Сотні композитор Михайло Олійник презентує нову версію пісні «Мамо, не плач».

Пісня записана у форматі live. Автор тексту – Оксана Максимишин-Корабель, автор музики – Михайло Олійник. Її виконують: автор Михайло Олійник (вокал), Андрій Вдовиченко та Володимир Павловський (гітара).

Нове аранжування передає відчуття тихої скорботи, – наче загоєна рана, шрам від якої залишиться назавжди в серці та спогадах кожного українця.

«Пісня «Мамо, не плач» написана в лютому 2014 р. під час трагічних подій на Майдані. Це реквієм за всіма героями, які загинули під час Революції Гідності. Пісня знана далеко за межами нашої держави – в колах української діаспори Європи та Америки. Моє життя дуже сильно змінилося після написання пісні. Вона мені нагадує якою ціною наше суспільство виборює свободу. На Майдані я відчув потребу писати музику і бути корисним для свого народу. Я зрозумів, що кожна людина в нашій країні повинна прикласти зусилля для того, щоб відбулися зміни. В ці пам’ятні дні хочеться згадати про всіх Героїв, які віддали своє життя за Україну. Якою країна буде – залежить тільки від нас!», – розповів Михайло Олійник.

Читайте також  “Матір між двома синами, які загинули в один день”: похоронили Героїв-братів, які від початку війни захищали Україну (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -