Тіло знайшли на стоянці: 23-річна дівчина жорстоко вбила іноземця

На автостоянці у Дунаївцях знайшли тіло людини з численними ножовими пораненнями. Про це сьогодні, 16 лютого, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

46-річного чоловіка виявили близько 00:20 вчора, 15 лютого. На його тілі було 20 ран від ножа — на голові, шиї та тулубі. Причина смерті чоловіка — втрата крові, адже один з ударів ножем зачепив артерію. Поранень загиблому завдали у його вантажівці «IVECO». Він встиг вийти з неї, але на шляху до посту охорони помер. Повідомляється, що чоловік був громадянином Туреччини.

Як повідомляє сектор комунікації поліції, підозрювану в скоєнні злочину вдалося затримати того ж дня, 15 лютого, Кам’янці-Подільському. 23-річна знайома загиблого зізналася у вбивстві. Разом зі своєю жертвою вона приїхала на автостоянку близько 23:00 14 лютого. Жінка розповіла, що вбила знайомого під час раптового конфлікту, а ніж знайшла у салоні автомобіля.

Жінці вже оголосили про підозру в умисному вбивстві, яке передбачене частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також  На Хмельниччині мати віддала в оренду свого сина для жебракування

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -