Чому спати в обіймах корисно для здоров’я

Більшість психологів сходяться в одній думці, коли спиш в обнімку зі своїм партнером – це корисно для здоров’я. Бажання зануритися в царство сну хочеться кожному, особливо після важкого трудового дня. Але спати і отримувати від цього задоволення можна виключно в обіймах коханої людини.


Існує кілька ознак, за якими можна визначити ставлення пасії одне до одного. Варто лише поспостерігати, в якому становищі він засинає. Якщо чоловік, сплячий поруч намагається обійняти кохану якомога міцніше-це означає, що він на підсвідомому рівні намагається захистити жінку навіть уві сні. В повсякденному житті, кохані намагаються зробити тілесний контакт. Доторкнутися рукою тіла, обійняти, відчути тепло коханої людини. Уві сні відбувається те ж саме. Дотики тіл говорить про те, наскільки люди близькі один одному.

У народі витає міф про те, що чоловік після інтимної близькості засинає раніше жінки. Насправді це не так. Чоловік в більшості випадків несвідомо засинає пізніше. Як стверджують психологи, це говорить про те, що чоловік за своєю природою -захисник. Тому, коли засинає його кохана він охороняє її безпеку. Жінка засинає раніше свого партнера, захищена і оповита любов’ю.

На думку вчених, коли чоловік і жінка сплять разом, після пробудження обидва мають гарний настрій. Коли жінка, за своєю примхою, проганяє чоловіка спати на диван, вона таким чином забирає цей ритуал затишку і дотику тіл, після такої ночі у жінки і чоловіка настрій знижується до нуля. Люди, які сплять в поодинці піддають себе частими стресами, неспокійного сну. Тому, якщо немає вагомої причини відправляти його на диван, краще цього не робити. Загальна ліжко-це найкраще місце для примирення.

Виходячи, з вищесказаного напрошується висновок про те, що не тільки ми отримуємо любов, турботу і тепло під час неспання, але і в процесі сну. Сон удвох значно покращує фізичний і моральний стан людей.

Читайте також  Найнедоступніша жінка за знаком Зодіаку

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -