Постраждалих вирізають рятувальники: Автобус з дітьми розбився в жахливій ДТП

Постраждалих вирізають рятувальники: Автобус з дітьми розбився в жахливій ДТП.

Аварія сталася близько 08:15 за київським часом на 128-му кілометрі дороги Калуга – Вязьма, коли водій автобуса скоїв перекидання в кювет.
У момент ДТП в автобусі перебувало 16 дорослих та 25 неповнолітніх.

У Калузькій області Російської Федерації у ДТП потрапив автобус з дітьми, в результаті чого 21 людина постраждала.

За даними Telegram-каналу Mash, лікарі повідомляють про вісім загиблих, ще шість осіб, були затиснуті всередині автобуса, четверо з них у важкому стані. При цьому офіційні джерела заявляють, що в аварії – сім жертв, серед яких чотири дитини.

Число загиблих зросло до семи, четверо з них — діти.

Причиною інциденту міг стати людський чинник. Уточнюється, що водій автобуса міг не впоратися з керуванням на слизькій дорозі.

За словами джерела в транспортних службах міста, перед рейсом він пройшов медогляд. Також розглядається версія про технічну несправність транспортного засобу. Ространснадзор проведе перевірку.

Рятувальники намагалися дістати постраждалих з понівеченого транспорту за допомогою гідравлічного інструменту, тому що він перекинувся на дах. П’ятьох постраждалих доставили до лікарень водії попутних машин.

Читайте також  Мама на три доби зачинила малолітніх дітей віком 1.5, 2.5 і 4 роки самих у квартирі. Єдиною їжею були cкислі макарони

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -