Потрібна дорога операція і тривала реабілітація: відому актрису побили на очах у 7-річної дочки

Російську актрису Катерину Строгову, яка зіграла в популярних серіалах “Черговий ангел”, “Солдати”, “Далекобійники” та інших, побили на очах у 7-річної дочки.

Інцидент стався в Москві через суперечку з сусідкою по будинку. Причиною сварки стало паркувальне місце для автомобіля. Після того як актрисі вдалося припаркуватися, з вікна будинку виглянула жінка, котра стала ображати Строгову, погрожуючи проколоти шини її машини, якщо вона її не прибере, пише “Комсомольская правда”.

Після того, як Катерина відповіла кривдниці і викликала поліцію, сусідка встигла вийти до неї на вулицю і нанести пару ударів. У постраждалої актриси – перелом руки зі зміщенням, потрібна дорога операція і тривала реабілітація.

“Тварино, прибери автівку, я тобі поріжу шини, я розіб’ю її. Тобі не жити”. Це кричала жінка, моя сусідка. Я теж живу на першому поверсі, наші двері навпроти одні одних. Її не влаштувало те, що через мою машину її синові ніде буде припаркуватися. Вона принижувала мене і верещала матом, я викликала поліцію”, – розповіла актриса.

Потім скандалістка вискочила з квартири і почала бити Строгову на очах у її 7-річної дочки.
“Вона сильно штовхнула мене в плечі. Потім в хід пішли кулаки. Я витягнула руки вперед, захищаючись. Найбільше переживала, що вона ще потрапить в обличчя. А у мене зйомки! В якийсь момент ця жінка з усією сили схопила мене за руку. Я почула хрускіт… Уже пізніше в лікарні лікарі встановили – у мене зламане зап’ястя”, – розповіла артистка.

Вона додала, що ситуація її привела в жах, тим більш, що все відбувалося на очах у дитини. До того ж, через тривалу реабілітацію Катерина може втратити ролі в кіно.
“Причому перелом складний, зі зміщенням. Тепер потрібно купувати дорогі титанові спиці. Лікарі сказали, що на гіпс і на розробку руки піде до 8 тижнів. Потім ще шрам залишиться, а я ж актриса, мої руки в кадрі бувають. Я не заслужила такого відношення. Я людина. Жінка. Все це неподобство до того ж було на очах моєї 7-річної дочки. Як так можна?” – обурилася Катерина.

Читайте також  Кидали в голову м’яч: в Одесі школярі побили однокласницю до реанімації

Через побиття правоохоронні органи завели кримінальну справу, триває розслідування.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -