В Південній Африці вигадали, як боротися з ґвалтівниками: “зубаста піхва”

Коли закони перестають працювати, на виручку приходить людська винахідливість.

Як покарати тих, хто скоює злочин, але може вийти сухим з ​​води? Як виявилося, є методи. І нехай вони не здаються тобі жорстокими, тому що по заслузі! Як то кажуть, клин клином вибивають.

На крайні заходи зібралися піти в Південній Африці. Тут існує гостра проблема зі зґвалтуваннями. За неофіційними даними, від сексуальних домагань щорічно страждають мало не сотні тисяч дівчаток і жінок. З таким потоком жодна поліція не впорається!

Мова йде про спеціальний латексний картридж, який дівчатам пропонують вставляти в піхву. На внутрішній стороні цього девайсу знаходяться зуби-гачки, які врізаються в пеніс ґвалтівника і викликають страшний біль.

Зняти цю штуку самостійно досить складно, потрібна бригада медиків, а де медики, там і поліція. У будь-якому випадку, поки нападник буде займатися своїм «інструментом», у жертви буде час, щоб втекти.

Винахідниця «зубастої піхви» акцентує увагу на тому, що девайс несе в собі не тільки захисну, але і виховну функцію: ґвалтівник повинен на своїй шкурі відчути, що переживає жінка. Тільки тоді, інші відмовляться від зловмисних дій.

Проте винахід викликав багато негативних відгуків в професійних колах. Фахівці кажуть, що подібний метод лише посилить реакцію і ситуація погіршиться. Як ти вважаєш, чи варто дівчатам використовувати подібними картридж, або потрібно намагатися впливати на ґвалтівників якось інакше?

 

Читайте також  В супермакеті у рибі знайшли паразитів: неприємна знахідка обурила мережу (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Передає -