“З рота пішла піна”: шахрайка померла на місці злочину у Рівному

У Рівному шахрайка померла в квартирі, яку тільки обчистила. Жінці стало зле, коли вона розповідала поліцейським, як вкрала у подружжя пенсіонерів їхні заощадження.

Фаїна Стацюк розповіла, як в її двері постукала незнайомка і сказала, що принесла соціальну допомогу їй і її чоловікові – по 400 гривень. Але для отримання грошей потрібно знайти решту з тисячі гривень. Пенсіонерка дістала гроші зі схованки, але гостя відштовхнула господиню, схопила всі заощадження і кинулася тікати, пише Сегодня.

“Ось вона побачила цей конверт. Звідки взяла, що там гроші лежать, і втекла”, – розповіла обікрадена жінка.

За її словами, після крадіжки вона покликала чоловіка із сусідньої кімнати. А аферистка тим часом вискочила з під’їзду, але дідусь кинувся навздогін. Біг по вулиці і кричав “тримайте злодійку”. Це почули сусіди і затримали жінку.

“Не намагалася вирватися. Я думав, що при ній грошей немає, і спокійна, що їй нічого не буде”, – розповів Станіслав Поліщук.

Сусіди привели злодійку назад у квартиру і викликали патрульних.

“Привели її сюди. Заходять на кухню. Вона попереду, за нею поліція. Приводять, вона стає біля плити”, – розповів пенсіонер Анатолій Стацюк.

Після цього шахрайка попросила води і раптом знепритомніла.

“Ось зайшов, і вона бах, впала сюди, ноги сюди, а голова до плити. – Не говорила, що їй зле? – Ні, але через хвилину-дві з рота пішла піна”, – згадав пенсіонер.

“Патрульні поліцейські викликали медиків і самі почали надавати першу долікарську допомогу. Робили штучний масаж серця, але врятувати не вдалося – медики констатували смерть жінки”, – розповіла Марія Юстицька, речник управління Нацполіції в Рівненській області.

В кишені злодійки знайшли згорток, а в ньому – 60 тисяч гривень сім’ї Стацюків. Їм уже повернули заощадження, а особистість гості, яка обікрали їх і померла на кухні пенсіонерів, встановили – нею виявилася 43-річна жінка із Закарпаття.

Читайте також  Сергій Шойгу загинув у Чорнобаївці? На росії вже призначити т. в. о. міністра та намагаються приховати правду

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -