Жданов спрогнозував, як вплине на війну відсторонення або сильна хвороба Путіна

Після відходу або відсторонення диктатора Володимира Путіна, переконаний військовий експерт Олег Жданов, Росія зануриться в хаос.

Ситуація на фронтах україно-російської війни зміниться кардинально, якщо диктатора Путіна усунуть від важелів влади в Кремлі або якщо у нього відмовить остаточно здоров’я. Про це в інтерв’ю заявив військовий експерт і полковник запасу Олег Жданов в інтерв’ю Главреду.

“Пряма залежність. Якщо з Путіним що-небудь трапиться – чи то його усунуть від влади, чи то здоров’я підведе – ситуація на фронті зміниться кардинально, причому протягом декількох днів. Навряд чи яструби, що кружляють навколо Путіна, зможуть утримати ситуацію в Росії під контролем і продовжувати путінську політику”, − говорить він.

Після відходу або відсторонення Путіна, переконаний Жданов, Росія зануриться в хаос.

“У такому випадку Росія просто вибухне: еліти виведуть людей на вулиці, почнеться поділ влади. І тоді війна з Україною всім буде до лампочки. Більш того, завершення цієї війни на умовах заходу буде єдиним способом для кремлівської еліти врятувати власний капітал і власну шкуру. Загалом, якщо в Кремлі зміниться політичний розклад, це може викликати раптове закінчення війни на нашу користь”, − сказав він.

Читайте також  Коли скінчиться війна? У мережі обговорюють незвичайне "пророцтво"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело