Група крові розкаже про ідеальний вид спорту

Якщо у вас виникають труднощі з вибором фізичних навантажень, ми рекомендуємо скористатися дослідженням науковців, яке показало, що прихильність до певного спорту залежить від групи крові.

Вмощуйтесь зручніше та згадуйте вашу групу крові. Ми починаємо.

Для людей із першою групою крові

тренування вкрай необхідні. Вони, як правило, відрізняються цілеспрямованістю та відповідальністю, тому регулярно навідуються в зал та намагаються не пропускати жодного заняття. Вони природжені лідери, вірять у свої сили та здатні добиватися багато чого. Їм вдається швидко освоювати нові тренажери та техніки вправ. Для них заняття спортом потрібні для того, щоб позбутися зайвої ваги та боротися з нудьгою. Фахівці рекомендують їм їздити на велосипеді, займатися аеробікою та будь-яким видом силових вправ.

Людям із другою групою крові рекомендують тренуватися в компанії, адже в них сильний дух колективізму та тяга до командної роботи. Вони вміють спілкуватися з іншими та згладжувати конфліктні ситуації. Для максимального результату їм краще тренуватися під керівництвом тренера. Ідеальні види спорту: плавання, спортивна ходьба, йога. Від виснажливих тренувань все ж краще відмовитися.

Третя група – індивідуалісти. Вони часто приймають імпульсивні рішення. Фахівці рекомендують динамічне комбінування навантаження. Їм краще зайнятися аеробікою, тенісом, йогою та іншими навантаженнями, що розвивають гнучкість та пластику.

Тим, хто має четверту групу крові рекомендують займатися помірно, але інтенсивно. Найкраще тренування для людей із цією групою крові пройде за межами залу – на свіжому повітрі. Експерти наголошують на тому, що заняття мають бути регулярними, але не виснажливими. Це допоможе завжди підтримувати організм у тонусі.

Читайте також  15-річна українка Лопатецька здобула драматичну перемогу у турнірі з тенісу в Японії

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -