У Луцьку через борги та азартні ігри повісився 19-річний студент

Страшна звістка прийшла в одне із сіл Рожищенського району. Хлопець, який цього року закінчив медколедж, повісився на зйомній квартирі у Луцьку.

Про це повідомляє Вісник.

Далі подаємо текст без змін:

“Колина мама померла, коли він був зовсім малий. Вона їхала велосипедом, як раптом відчула себе погано. Ще встигла людям повідомити адресу, бо вдома був сам син. Хлопчик якийсь час проживав з батьком, та пізніше його забрала на виховання тітка, мамина сестра. Так він переїхав з іншої області на Волинь. Мав у новій сім’ї тепло, увагу, опіку і любов. Душі у ньому не чула бабуся. Після закінчення сільської школи вступив у медичний коледж, цьогоріч став його випускником.

У навчальному закладі згадують, наскільки доброю і світлою дитиною був Коля. Неконфліктний, дуже приязний, уважний до інших, співчутливий. Ні з навчанням не мав особливих проблем, ні з однолітками. Був хорошим другом. Те, що його знайшли на квартирі, яку винаймав з товаришами у Луцьку, у петлі, для всіх стало шоком.

Хлопці згадують: коли в той день йшли з дому, Коля був, як завжди, у доброму настрої. Не помічали за ним “щось не те” ні за день, ні за два до трагедії. А коли повернулися на квартиру – завмерли від жаху. Бо друг уже був холодний.

Коли стали шукати причини, які могли б спонукати Колю до відчайдушного кроку, з’ясували, що він мав борги. Хлопець був азартним гравцем. Через це брав кредити, віддавати які не мав чим. У селі запевняють: про проблему родичі знали і намагалися напоумити хлопця, вберегти від подальших ставок, покривали за нього борги.

Коли бабусі повідомили про смерть внука, вона не тямила себе від горя. Дуже важко відходить від пережитого й Миколина тітка. Бо хіба б зараз не виручили дитини, якби хлопець щиро зізнався, що біда?

Читайте також  На Волині школярка повісилась через нерозділене кохання

Похорон був велелюдним. Віддати шану Колі прийшло все село. Свої співчуття родині приїхали висловити й чимало студентів та випускників коледжу, де хлопець навчався. Згадували про нього тільки хороше. Перед зимовим Миколою хлопчині мало виповнитися 20″.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -