Список продуктів, через які з’являється неприємний запах на тiлі людини

Звідки з’являється неприємний запах на тiлі людини та як позбутися цього? Вчені склали список продуктів, які можуть негативно впливати на організм людини і, як наслідок, бути причиною відштовхуючого запаху.

Так, дослідники заявляють, що алкoгoль погано впливає на запах тiла. Спиpт метаболізується в оцтову кислоту, а потім виділяється через пори. Крім того, алкoгoль сприяє більш рясному потовиділенню і, як наслідок, проявляє неприємний запах, пише сайт “Україна”

Крім цього, в Празі було проведено дослідження, в результаті якого з’ясувалося, що піт у обстежених чоловіків і жінок, які вживають в їжу червоне м’ясо, набагато сильніше виділяється і має більш різкий запах, ніж у вегетаріанців.

Варто додати, вчені також довели, що вегетаріанці ведуть більш активне cтaтeвe життя, ніж любителі м’яса.

Варто також уникати продуктів з високим вмістом метилового з’єднання – таких, як буряк і шпинат. За словами вчених, при їхньому вживанні і переробці виробляється тріметіламін, який виділяється через піт і має неприємний рибний запах.

А от капуста, хоч і корисна, теж здатна зіпсувати запах тiла: брокколі, білокачанна, брюссельська і цвітна капуста містять сірку – хімічну речовину з різким неприємним запахом, який посилюється, змішуючись з бактеріями.

Читайте також  Дива в житті Анни почалися з того моменту, як вона стала доглядати за чужою мoгилкою маленької дівчинки

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -