Україна може довести, хто ініціював обстріл Авдіївки, – Порошенко

Порошенко відкидає спроби Москви розділити відповідальність за обстріли Авдіївки Україна може довести, що обстріл Авдіївки Донецької області ініціювали проросійські бойовики. Про це в ході робочої поїздки в Івано-Франківській області заявив президент України Петро Порошенко, передає його прес-служба.

Повідомляється, що Порошенко поклав відповідальність за загострення ситуації в Авдіївці на бойовиків і Росію. “Я категорично відкидаю будь-які спроби покласти відповідальність за загострення на фронті на Україну. Є навіть така підступна тактика Москви розділити її між Москвою і Києвом. Ми не дозволимо цього зробити”, – заявив він.

За словами Порошенка, дії сил АТО в Авдіївці носили характер вимушеної оборони. Також українська сторона може довести всі факти про ініціаторів обстрілів, так як володіє записами перехоплених переговорів бойовиків. Крім того, у партнерів України з НАТО є супутникові знімки, де чітко зафіксовано факти обстрілів. Нагадаємо, раніше Порошенко повідомив, що на Донбасі з 29 січня загинули 15 військових.

Читайте також  «Якщо я завтра не передзвоню тобі, значить мене вбили свої». Вдова автовця з Ківерців не вірить в його самогубство

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -