5 знаків Зодіаку, які стануть найщасливішими у 2019 році

2019 рік обіцяє стати багатим на події, насиченим емоціями. Нудьгувати нам в цей період однозначно не доведеться. Але от питання: як будуть «пофарбовані» події, що відбуваються і які емоції дюди будуть відчувати? Зрозуміло, це безпосередньо залежить від розташування зірок і планет над кожним із сузір’їв Зодіаку. І, якщо в деяких випадках таке «забарвлення» буде позитивним, так би мовити, 50 на 50, тобто кілька знаків, які можна назвати справжніми улюбленцями Фортуни.

Отже, ось вони – найщасливіші знаки Зодіаку в 2019 році:

Тричі щасливий Овен

Овен в 2019 році буде обласканий Юпітером, Сатурном і Венерою. Юпітер зможе направляти людей цього знака в потрібне місце в слушний час, так що вони частіше за інших зможуть опинятися в найкращих для себе обставинах. Сатурн допоможе в пошуку відповідей на найважливіші для життя питання. Венера подарує Овнам величезні можливості для влаштування особистого щастя.

У наступному році Овни зможуть при бажанні зробити чимало цікавих поїздок, розширити свої перспективи, поліпшити фінансову ситуацію. Причому для успіху останнього (фінансів) представникам цього знаку має сенс почати робити посильні кроки вже в році нинішньому. Пов’язана така рекомендація з тим, що найбільшого результату Овнам вдасться досягти в проектах, які вони почнуть вже зараз.

Перспективний Лев

Для Левів 2019 ознаменується значним розширенням горизонтів можливостей. Вони зможуть поставити перед собою нові, незрівнянно більші (ніж досі) цілі, сформулювати стратегічні завдання і визначити коло турбот, актуальних вже в найближчому майбутньому. Можна вважати, що ці 365 днів стануть для них часом якісного поліпшення життя в усіх його сферах.

Юпітер буде сприяти тому, щоб Леви своєчасно отримували плоди своїх зусиль і заслужене визнання. Уран допоможе Левам ще більше розкрити власну індивідуальність, що теж стане для них відмінною підмогою в потрібні моменти. Крім того, для Левів майбутній рік стане випробуванням їх волі і рішучості в русі вперед; причому потрібно визнати, що вони з честю витримають цей іспит на життєву міцність.

Читайте також  Залишились лічені дні! З українських магазинів зникне найпопулярніший товар у чеку. Депутати внесли проект закону

Обласкані долею Терези

Терези в 2019 році відчують себе істотно вільніше, ніж раніше. Юпітер подарує їм масу шансів для того, щоб відчути себе справжніми господарями життя. Це означає, що Терезам не доведеться чекати сприятливих моментів; часто вони будуть цілком чітко усвідомлювати, що самі мають створювати їх. У наступні 365 днів у багатьох Терезів зміняться базові умови їх існування.

Але їм достатньо буде підтримувати в собі почуття оптимізму, щоб складності відступали. Цю особливість забезпечить Терезам Сатурн, який захоче сприяти тим з них, хто втримається від демонстрації зневіри і нетерпіння. І ще один важливий момент: в 2019 році Уран зніме з Терезів «блокаду» своєї опозиції. Це дозволить їм випробувати приголомшливе почуття звільнення, яке немов би і не має під собою ніяких підстав, але вселяє легкість і великий позитив.

Везучий Стрілець

Стрільцям буде дозволено ризикувати, затівати нові проекти, про які доти вони могли тільки мріяти. Люди цього знаку зможуть дивно точно відчувати обставини і йти з ними в ногу, уникаючи невдач і прикрих несподіванок. Все це багатство їм подарує Юпітер, для якого Стрілець стане справжнім фаворитом. На початку року доля обернеться обличчям до Стрільців ще й завдяки впливу Урана.

У цей час їм варто розраховувати на удачу, яка виникне для них з абсолютно несподіваного боку. Втім, удача в даному випадку не обов’язково буде чимось таким, що перевертає життя. Більш ймовірно, що вона обернеться невеликими приємностями; але оскільки їх буде ціла низка, то вони, швидше за все, не пройдуть непоміченими і залишаться згодом вельми приємним спогадом.

Улюбленець Фортуни Водолій

У Водоліїв з’явиться безліч можливостей випробувати почуття впевненості в собі і оптимізму «без домішок». У 2019 виповниться чимало надій представників цього знака. Саме такий потенціал обіцяє Водоліям щедрий Юпітер, який з суворого астрального «вихователя» на цей період перетвориться в цінного помічника.

Читайте також  Чоловік залишив дружину тoнути. Через багато років їхня дочка дізналася – чoму

Водоліям в прийдешні 365 днів рекомендується сміливо і послідовно відстоювати свої принципи і прагнути до реалізації власних ідей. Ті з них, хто буде слідувати цій пораді, зможуть розраховувати на підтримку Урана, який однозначно буде вітати подібний підхід до життя. Крім того, у Водоліїв буде ще один астрологічний союзник – Сатурн. Він буде підштовхувати їх до створення глибинних внутрішніх структур, які дозволять трансформувати свою особистісну основу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -