Під Києвом шукають дворічного малюка – зник на прогулянці, мама сивіє від думок

Під Києвом шукають дворічного малюка – зник на прогулянці, мама сивіє від думок

Долучайтеся до пошуків Богданчика

Під Києвом розшукують маленького хлопчика, який зник безвісти з власного двору. Про це повідомили у Службі розшуку дітей, передають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що у селі Рагівка Подільського району 14 квітня зник 2,5-рячний Богдан Уніченко. Хлопчик перебував у дворі приватного будинку – його відсутність матір помітила близько 16:00, та повідомила до поліції.

На пошуки дитини вирушили особовий склад Вишгородського районного управління поліції, ПСПОП «Миротворець», кінологи, Нацгвардійці та служби ДСНС.

Не зважаючи на настання ночі, пошуки продовжили.

Поліція Київської області звертається до небайдужих громадян, які можуть мати в своєму розпорядженні тепловізори чи прилади нічного бачення, із проханням долучитися до пошуків Богданчика.

«Спецприладів не маю, але якби мешкала ближче (я в Києві), долучилася б до пошуків. Не знаю, щоправда, чи багато б із мене було зиску… але якщо вам терміново, дуже-дуже потрібні люди – напишіть, будь ласка, ще дві-три години точно буду онлайн. Може, спробую хоча б до Вишгорода дістатися; може, хтось із Києва поїде та зможе мене прихопити. Щасти вам у пошуках, хай дитина знайдеться живою та неушкодженою», – обіцяють небайдужі громадяни.

«Самим добрим може бути в тій ситуації – якщо дійсно забрав батько. Але це вони вже потім розберуться між собою. Головне, щоб дитина була неушкодженою, якщо заблукав – залишається сподіватись, що ночі все ж не морозні, дитина протримається. Про щось інше – навіть думати не хочеться», – додають інші.

«2.5 року гуляв без батьків!? Що відбувається з батьками??? Чим вони думають?», – обурюється дехто у коментарях.

Читайте також  У Києві зник молодий заробітчанин, батьки не знаходять собі місця - "Знайдіть Андрійка!"

«Ви знаєте, це справа випадку. Коли то і у мене так було. Випадково хвіртка була відкрита. І син вийшов і потопав. Але так як я була поруч і на секунду-другу зайшла в будинок за чимось, то кинулася відразу шукати. Відійшов від будинку метрів 100. Перехожі підказали, що побачили. На питання: куди ти йдеш? Відповідь: в армію. У маленьких свої думки і фантазії», – зазначають люди.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело