У квітні буде 5 особливо сильних днів, коли вдасться все: не втратьте нагоди здійснити мрію, втілити плани і навіть змінити життя

У сприятливі дні активізуються фінансові потоки, до людей приходить любовна удача, підвищується настрій. Енергетичний фон настільки позитивний, що можна займатися новими справами або завершувати старі, не сумніваючись в успіху. Головне – не витрачати дорогоцінний час даремно.

3 квітня – день творчої енергії

Місяць в Рибах – це хороше поєднання двох сил, яке підвищує творчий потенціал. У такі дні можна приймати важливі рішення, вирішувати проблеми за допомогою хитрості. Корисні нові знайомства, пошук джерел натхнення. Єдиною забороною в цей день буде брехня – краще не давати нікому порожніх обіцянок. Також доречні самокритика і самоаналіз.

Додасть позитиву квадратура Місяця і Юпітера. Такий аспект викликає порушення звичного ходу життя, стимулює бажання безперервно рухатися вперед. Злободенні проблеми в цей день краще відкласти, щоб можна було зайнятися тим, що найважливіше.

9 квітня – день спілкування і радості

Якщо вірити місячному календарю, то зростання Місяця в Близнюках – завжди гарний час. 9 числа творча енергетика Місяця буде максимально чистою і приємною. Навіть якщо з’являться клопоти й негаразди, це не змінить настрій. Люди будуть значно добріші, буде простіше знайти другу половинку, налагодити вже існуючі стосунки.

Необачні вчинки минулого і їх наслідки в цей день можна виправити. Головне – не впадати в сентиментальність. У минулому затримуватися надовго в такі дні категорично заборонено, інакше може пропасти весь запал. Астрологи і експерти не радять фокусуватися на вирішенні якоїсь однієї проблеми, але і не рекомендують братися за все відразу, адже за двома зайцями поженешся – жодного не зловиш.

18 квітня – день помірного егоїзму

Як зрозуміло з назви, цей день сили можна сміливо присвятити собі. 18 числа зростаючий Місяць розташується в Терезах. Крім цього, хорошим знаком є ​​те, що не буде жодного аспекту планет. Спокій і розміреність стануть відмінними рисами цього дня.

Читайте також  Зеленський відреагував на протести під Радою

Астрологи радять витратити якомога більше часу на себе улюблених. Якби це був не четвер, а, скажімо, субота або неділя, то можна було б назвати цей день кращим за весь місяць. Але так як четвер для більшості людей робочий, доведеться знаходити час для відпочинку і особистих справ. Сприятливими справами буде здійснення покупок, а також зміна іміджу. Це день очищення карми і зміни долі. Корисно займатися духовними пошуками, отриманням нових знань і перевіркою їх на практиці.

25 квітня – ідеальний день для роботи

Перебування спадаючого Місяця в Козерозі означає, що людям можна буде займатися роботою і не відволікатися ні на що інше. Важливо вміти говорити «ні» в такі дні, тому що до найуспішнішихм людей можуть прилипнути енергетичні вaмпiри. День відзначиться великими змінами на роботі і в бізнесі. Астрологи радять також займатися покупками в цей сприятливий день.

Багатьом вдасться скористатися знаннями, отриманими раніше. Щоб залишатися продуктивними, у багатьох ситуаціях слід довіритися інтуїції. Шосте почуття допоможе приймати важливі рішення набагато швидше.

30 квітня – день відпочинку і спілкування

Це день розслабленості, коли можна зі спокійною совістю обмежити ділову, інтелектуальну і фізичну активність. Не варто затримуватися на роботі в такі дні. Вечір краще провести в компанії друзів, близьких або другої половинки. Позитивним ефектом будуть володіти романтичні зустрічі. Одним людям вдасться знайти другу половинку, а іншим – згладити конфлікти в стосунках.

Астрологи зазначають, що в такий день можна і навіть потрібно допомагати одне одному. Деяким людям попросити кого-небудь про допомогу заважає гордість. У такі дні потрібно не питати дозволу, а брати і допомагати, підтримувати близьких емоційно, фінансово, психологічно.

Читайте також  “Жорсткий квадрат Венери та Урана”: астролог Росс попередив людей про неймовірно складний серпень

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -