Тpимайтеся: Погода в Україні на вихідні, 1 і 2 грудня вас здивує

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, пише zik.ua.

Майже на всій території країни в суботу можливий невеликий сніг, у неділю буде суха погода. У західних областях і в Карпатах опадів не передбачається протягом усіх вихідних. Температура повітря вночі складе -13…+4 градуси, вдень -8…+5. Вітер змінних напрямків, переважно північний, західний, північно-західний, південно-західний, східний і північно-східний, 1-5 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні буде переважно сніжна погода, у неділю – без опадів. Уночі від -10 до -6 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах -7…-3. Вітер північний, західний, північно-західний, південно-західний, східний і північно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий невеликий сніг, у неділю буде переважно суха погода. Вночі від -11 до 0 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -5…+2. Вітер західний, північно-західний, північно-східний, південно-західний і східний, 1-5 м/с.

У Криму – переважно мінлива хмарність. За даними Sinoptik.ua на півострові в суботу можливий невеликий сніг. У неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах -2…+4 градусів, удень – до +2…+5. Вітер східних, південно-східних, південно-західних, західних і південних напрямків, 1-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні висока ймовірність снігу. Температура вночі -10…-1 градус. Денна температура повітря складе -3…+1 градус. Вітер північних, північно-східних, північно-західних, східних, південно-західних і західних напрямків, 1-6 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно без опадів. Температура повітря вночі до -13…-5 градусів, удень -7…+2. Вітер східний, південно-західний, північно-східний, північно-західний, західний і північний, 1-5 м/с.

Читайте також  Температурний мінімум — до 37 градусів морозу: синоптики дали прогноз погоди на грудень

У Карпатах – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні без опадів. Температура повітря вночі від -10 до -6, удень – від -2 до 0 градусів. Вітер північний, західний, північно-західний, південно-західний, східний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю у регіоні можливий невеликий сніг. У неділю в Кіровоградській і Вінницькій областях опадів не передбачається. Вночі стовпчики термометрів покажуть -12…-5 градусів, удень -8…-2. Вітер східних, північно-східних, північно-західних, південно-західних і північних напрямків, 1-6 м/с.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -