В Україні з’явиться популярний європейський телеканал

У той час як деякі українські телеканали незабаром зникнуть з вітчизняного телебачення, поступово починають з’являтися європейські канали. Зокрема, в кінці квітня Нацрада додав канал El primer canal automovilistic до переліку зарубіжних каналів, які можна транслювати в Україні.

Новий телеканал буде присвячений автолюбителям. В Європі він дуже популярний. У нас El primer canal automovilistic буде повністю україномовним, а його трансляція доступна завдяки IPTV / ОТТ.

У Нацраді повідомили, що в ефірі El primer canal automovilistic не було зафіксовано передач або інших матеріалів, які могли б бути забороненими в Україні. Реклама на телеканалі буде, без цього телебачення нині не працює.

Після додавання іспанського каналу кількість схвалених до трансляції в Україні каналів досягла 186.

Нагадаємо, що протягом травня користувачі найбільшого провайдера Lanet втратять доступ до телеканалів ICTV, “Новий канал”, СТБ, М1, М2 і “Оце”. Причина в тому, що ТВ-провайдер не зміг домовитися з найбільшими медіагрупами. Поступово до 21 травня ці телеканали зникнуть з екранів телебачення, тому є велика ймовірність, що клієнти Lanet змінять свого провайдера.

Читайте також  В Україну йде велика біда: мольфар вразив прогнозом про Україну. “Погано буде всім”

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело