Влупить +6, литимуть грозові дощі і буде потужний вітер: де вируватиме негода

Влупить +6, литимуть грозові дощі і буде потужний вітер: де вируватиме негода

Синоптики попереджають про те, що швидкість вітру може досягати 15-20 м/с.

Погода в Україні 16 квітня буде місцями прохолодною та дощовою у багатьох областях. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про грози. У південно-східних областях будуть дуже сильні пориви вітру – до 15-20 м/с.

Синоптик Наталка Діденко попереджає про значні дощі з грозами. На крайньому заході вдень температура повітря опуститься нижче 10 градусів тепла. Протягом цього тижня в Україні переважатиме свіжа та навіть прохолодна погода. У другій половині тижня можливі заморозки.

Погода 16 квітня
В Україні 16 квітня буде хмарно з проясненнями. У цей день синоптики прогнозують грозові дощі у багатьох областях. Вітер в цей день буде західний та південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с. Можуть бути сильні пориви вітру.

“Температура вночі 9-14°, у північній частині 5-10°; вдень на півдні, південному сході країни та Кіровоградщині 24-29°, на решті території та узбережжі морів 17-22°, у більшості західних та північних областей 13-18°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +6
За даними meteoprog, 16 квітня в Україні буде прохолодно та дощитиме. Найтепліше буде в Одеській області. Там температура повітря підвищиться до +15…+27 градусів. Найхолодніше буде у Чернігівській області. Там температура повітря підвищиться до 6-17 градусів тепла.

Читайте також  "Зарплати та пенсії затримають цим групам українців": у Мінекономіки зробили вражаючу заяву про дефіцит грошей

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело